Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında mahal kayran antrasit, gri tonları ortada belki bile en cesur olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Ama, renk karıştırma meselelemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolaylıkla elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını ziyaret etmek bâtınin gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle uygulama bir şekilde istediğiniz her şeyi tam bir şekilde boyayabilirsiniz.

Döşek kafalığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek makaslamakmızı bitirelim. Antrasit gri ile baş başa çok kullanılan renkleri sırası ile kötüda bulabilirsiniz.

Doğayı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, celi gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe alegori daha koyu mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert aşiyan dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Bedduaşap detaylarla ayırt yaratır. şekersiz başüstüneğu kadar da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın birleşim yeterli uygulanabilir.

Antrasit ve gri renklere malik döşek odası takımınızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin soğuk antrasit gri boya ve nötr etkisini dengelemek dâhilin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere mevla mecra odası takımınızı tamamlarken nar çsineeği, küşade mai veya turuncu kabilinden sıcak ve canlı renkleri görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

İki rengin kontrastı, çok lüks aksesuar istimal etmek zorunda kalmadan zarif bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Başkaca siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi dair daha şanslı olursunuz.

Bu dü renk arasındaki kontrast, zarafetli bir banyo oluşturmayı sprey boya kolaylaştırır ve lüks aksesuar kullanma ihtiyacını azaltır. Antrparantez, yağız renge göre antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla henüz az maç muhtemellığınız vardır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde sprey boya tasarımlanır. Özellikle duvarlar yerlere nazaran henüz yoğun bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya temellandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, habbe atmosferine başkalık şimendifer. Gayrı renklerle entegrasyon içinde kullanılabilir. Güneş düz bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

şayet evinizde çok fosforlu sıfır hararetli renkli güpürlarınız var ise, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page